Partnere

Ecofric forplikter seg spesielt til å jobbe med bærekraftsmål nr. 17 – Samarbeid. Vi er avhengig av å jobbe sammen for å klare å innføre bærekraft i alle organisasjoner. Derfor jobber vi mye med å finne partnere innenfor teknologi, forskning, utvikling og distribusjon.

IBM

IBM

Ecofric har blitt kvalifisert til IBM sitt nordiske akseleratorprogram innen forskning og utvikling for å utvikle kunstig intelligens for bærekraft.

Norwegian Cognitive Center

Norwegian Cognitive Center

Norwegian Cognitive Center (NCC) har som mål å være ledende på kunstig intelligens i Norden. NCC hjelper oss å integrere kunstig intelligens.

First House

First House

First House er et anerkjent selskap som hjelper kunder med kommunikasjon og PR. First House hjelper Ecofric med presentasjoner og lignende.

Asker Næringsforening

Asker Næringsforening

Ecofric bruker Asker Næringsforening som kompetansepartner, og det utføres i disse dager flere felles aktiviteter rettet mot Asker Næringsforening sine medlemmer.

UN Global Compact

UN Global Compact

Ecofric jobber tett med å følge regler og anbefalinger fra UN Global Compact, og er et fullverdig medlem.

Global Reporting Initiative

Global Reporting Initiative

Global Reporting Initiative er en internasjonal uavhengig standardiseringsorganisasjon. Ecofric samarbeider med GRI for å ta frem en ny og enklere rapport for SMB-markedet.

Innovasjon Norge

Innovasjon Norge

Innovasjon Norge er en finansiell partner som støtter Ecofric og arbeidet vårt med bærekraft.

NORCE

NORCE

NORCE er et forskningsinstitutt med stor faglig bredde og sterke kunnskapsmiljøer. De leverer forskning og innovasjon innen energi, helse, klima, miljø, samfunn og teknologi.

Hvorfor samarbeide med oss?

Fordi Ecofric gjør bærekraft lønnsomt for din bedrift, på både kort og lang sikt. Vi bidrar til at din bedrift får økte inntekter og reduserte kostnader som et resultat av tiltakene vi anbefaler. Et økt fokus på bærekraft gir også et bra omdømme, økt synlighet og motiverte medarbeidere. Samtidig bidrar dere til en bedre verden.

Vi i Ecofric mener at det ikke skal være vanskelig å gjøre noe bra!
Derfor etablerer vi en plattform, som hjelper små og mellomstore bedrifter i deres bærekraftsarbeid. Kunder, myndigheter og samarbeidspartnere vil forvente at bedrifter opererer bærekraftig og er med på den grønne omstillingen.