Hopp til innholdet

Samarbeid

Ecofric har forpliktet seg til å jobbe spesielt med bærekraftsmål nr. 17 – Samarbeid for å nå målene. Vi vil ikke klare å gjøre denne jobben alene, skal vi få bærekraft inn i alle små og mellomstore bedrifter er vi avhengig av gode medspillere, partnere og konkurrenter. Derfor har vi jobbet og vil fortsette å jobbe mye med å finne partnere innenfor teknologi, forskning, utvikling og distribusjon.

Våre partnere

IBM

IBM

Ecofric har blitt kvalifisert til IBM sitt nordiske akseleratorprogram innen forskning og utvikling for å utvikle kunstig intelligens for bærekraft.

Norwegian Cognitive Center

Norwegian Cognitive Center

Norwegian Cognitive Center (NCC) har som mål å være ledende på kunstig intelligens i Norden. NCC hjelper oss å integrere kunstig intelligens.

First House

First House

First House er et anerkjent selskap som hjelper kunder med kommunikasjon og PR. First House hjelper Ecofric med presentasjoner og lignende.

Asker Næringsforening

Asker Næringsforening

Ecofric bruker Asker Næringsforening som kompetansepartner, og det utføres i disse dager flere felles aktiviteter rettet mot Asker Næringsforening sine medlemmer.

UN Global Compact

UN Global Compact

Ecofric jobber tett med å følge regler og anbefalinger fra UN Global Compact, og er et fullverdig medlem.

Global Reporting Initiative

Global Reporting Initiative

Global Reporting Initiative er en internasjonal uavhengig standardiseringsorganisasjon. Ecofric samarbeider med GRI for å ta frem en ny og enklere rapport for SMB-markedet.

Innovasjon Norge

Innovasjon Norge

Innovasjon Norge er en finansiell partner som støtter Ecofric og arbeidet vårt med bærekraft.

NORCE

NORCE

NORCE er et forskningsinstitutt med stor faglig bredde og sterke kunnskapsmiljøer. De leverer forskning og innovasjon innen energi, helse, klima, miljø, samfunn og teknologi.

Hvorfor samarbeide med oss?

Ecofric ønsker et bredt og åpent samarbeid innen teknologi og bærekraft. Tror du at vi sammen kan skape verdi oppfordrer vi til å ta kontakt. Vi har i disse dager spennende prosjekter med kunder, og forskningsprosjekter som er satt i gang.