Hopp til innholdet

Om oss

Ecofric hjelper små og mellomstore bedrifter med å plassere bærekraft på agendaen, ved å gjøre det lønnsomt, enkelt og relevant å jobbe med bærekraft.

Vi tror at hvis vi skal skape en endring i verden må alle bedrifter være med, ikke bare de aller største. Derfor jobber Ecofric med de små og mellomstore, så vi sammen jobber mot å løse våre felles problemer.

Vårt team

Lars Sandtorv

Lars Sandtorv

Gründer og daglig leder

Gründer, "bærekrafts-evangelist" og hovedaksjonær i Ecofric AS. Serie-gründer innen FinTech, teknologi og innovasjon. Har siden 1997 etablert en rekke selskap, samt mange års erfaring fra flere store selskap som Invensys Plc og IBM. Har opp igjennom tidene etablert et meget stort nettverk.

Geir Norlund

Geir Norlund

Styreformann og rådgiver

Geir har lang erfaring fra IT- og Finansindustrien. Kompetanse varierer fra teknisk utvikling til top ledelse og strategi. 23 års erfaring fra IBM. Spesialiteter: IT Ledelse, IT Arkitektur og løsninger, IT sikkerhet, Data warehouse og IT operasjoner.

Sebastian Sandtorv

Sebastian Sandtorv

Produktsjef

Produktekspert med høy teknisk forståelse. Sebastian er en pådriver av gode løsninger og produkter som løser reelle problemer for brukerne. Sebastian har de siste årene spesialisert seg på produktutvikling og ledelse. Han brenner for data-drevne besluttninger, og er en forkjemper mot synsing.

Daniel Samuelsen

Daniel Samuelsen

Forretningsutvikler

Gjennom karrieren har Daniel jobbet for flere større aktører som Schibsted og BMW Finans. Han har jobbet med kunder, løsninger på problemstillinger, salg og annet administrativt arbeid. Han er selvlært innen bærekraft, med et sterkt ønske om å bidra til å gjøre verden til et bedre sted for alle.

Lotte Frost

Lotte Frost

Kommunikasjonssjef og bærekraftsrådgiver

Lotte har tidligere vært administrerende direktør i mediebyrået PHD og kommunikasjonssjef i Idretten. I Ecofric er Lotte kommunikasjonssjef og bærekraftsrådgiver. Lotte er utdannet innen kommunikasjon, og har senere etterutdannet seg innen digital markedsføring, styrekompetanse og bærekraft fra BI og University of Cambridge.

Gunn Kristine Notland

Gunn Kristine Notland

Bærekraftsrådgiver

Gunn Kristine har en master i samfunn, energi og miljø. Hun har bakgrunn som bærekraftscoach og prosjektleder for GreenCo, der hun jobbet med tre store hoteller i Rogaland. I Ecofric er hun bærekraftsrådgiver med ansvar for opplæring og utvikling av aksjonsplaner med tiltak for bærekraft ut mot ulike bransjer.

Marie Thoresen

Marie Thoresen

Utvikler

Marie er front-end utvikler og jobber med utvikling av Ecofric-plattformen. I tillegg har hun ansvar for design, grafikk og film/foto. Hun har studert Multimedieteknologi og design ved UiA i Grimstad og har en Master i Interaction Design ved UQ i Australia.

Alex Ahnon Hansen

Alex Ahnon Hansen

Utvikler

Etter 3 år på Høyskolen Kristiania, fullførte Alex sin bachelorgrad i spillprogrammering. Nå er han backend utvikler i Ecofric og han er ansvarlig for at portalen fungerer optimalt bak kulissene. Når målet er å gjøre bærekraftsarbeidet for små og mellomstore bedrifter både enkelt og gøy kommer virkelig kompetansen hans til god nytte.

Vil du være med å forandre verden?

Vi er alltid på jakt etter kloke hoder, enten innen bærekraft, utvikling eller andre områder. Tror du at du har en ferdighet som kan ta Ecofric til nye høyder? Ta kontakt med oss da vel, så ser vi hva vi kan gjøre sammen!