Hvem er vi?

Ecofric er et norsk teknologiselskap lokalisert på Sætre i Asker. Vi er tuftet på innovasjon, engasjement, genuin interesse for bærekraft og et ønske om å bidra til en bedre verden. Kompetansen i Ecofric teamet er bred og omfatter frontend- og backend utviklere, bærekraftsspesialister, kommunikasjonseksperter, teknologiske gründere og flere rådgivere i et kompetansenettverk.

Ecofric ble etablert i mars 2020 under koronakrisen. Gjennom denne tiden har mange selskaper vært i gjennom store omstillinger. Dette har bidratt til et økt fokus på bærekraft og digitalisering.

Det handler om miljø, mennesker og lønnsomhet. Ecofric forenkler bærekraft og setter det i system!

Vårt team

Lars Sandtorv

Lars Sandtorv

Gründer og daglig leder

Gründer, "bærekrafts-evangelist" og hovedaksjonær i Ecofric AS. Serie-gründer innen FinTech, teknologi og innovasjon. Har siden 1997 etablert en rekke selskap, samt mange års erfaring fra flere store selskap som Invensys Plc og IBM. Har opp igjennom tidene etablert et meget stort nettverk.

Geir Norlund

Geir Norlund

Styreformann og rådgiver

Geir har lang erfaring fra IT- og Finansindustrien. Kompetanse varierer fra teknisk utvikling til top ledelse og strategi. 23 års erfaring fra IBM. Spesialiteter: IT Ledelse, IT Arkitektur og løsninger, IT sikkerhet, Data warehouse og IT operasjoner.

Sebastian Sandtorv

Sebastian Sandtorv

Produktsjef

Produktekspert med høy teknisk forståelse. Sebastian er en pådriver av gode løsninger og produkter som løser reelle problemer for brukerne. Sebastian har de siste årene spesialisert seg på produktutvikling og ledelse. Han brenner for data-drevne besluttninger, og er en forkjemper mot synsing.

Daniel Samuelsen

Daniel Samuelsen

Forretningsutvikler

Gjennom karrieren har Daniel jobbet for flere større aktører som Schibsted og BMW Finans. Han har jobbet med kunder, løsninger på problemstillinger, salg og annet administrativt arbeid. Han er selvlært innen bærekraft, med et sterkt ønske om å bidra til å gjøre verden til et bedre sted for alle.

Lotte Frost

Lotte Frost

Kommunikasjonssjef og bærekraftsrådgiver

Lotte har tidligere vært administrerende direktør i mediebyrået PHD og kommunikasjonssjef i Idretten. I Ecofric er Lotte kommunikasjonssjef og bærekraftsrådgiver. Lotte er utdannet innen kommunikasjon, og har senere etterutdannet seg innen digital markedsføring, styrekompetanse og bærekraft fra BI og University of Cambridge.

Gunn Kristine Notland

Gunn Kristine Notland

Bærekraftsrådgiver

Gunn Kristine har en master i samfunn, energi og miljø. Hun har bakgrunn som bærekraftscoach og prosjektleder for GreenCo, der hun jobbet med tre store hoteller i Rogaland. I Ecofric er hun bærekraftsrådgiver med ansvar for opplæring og utvikling av aksjonsplaner med tiltak for bærekraft ut mot ulike bransjer.

Marie Thoresen

Marie Thoresen

Utvikler

Marie er front-end utvikler og jobber med utvikling av Ecofric-plattformen. I tillegg har hun ansvar for design, grafikk og film/foto. Hun har studert Multimedieteknologi og design ved UiA i Grimstad og har en Master i Interaction Design ved UQ i Australia.

Alex Ahnon Hansen

Alex Ahnon Hansen

Utvikler

Etter 3 år på Høyskolen Kristiania, fullførte Alex sin bachelorgrad i spillprogrammering. Nå er han backend utvikler i Ecofric og han er ansvarlig for at portalen fungerer optimalt bak kulissene. Når målet er å gjøre bærekraftsarbeidet for små og mellomstore bedrifter både enkelt og gøy kommer virkelig kompetansen hans til god nytte.

Line Flesche Kristiansen

Line Flesche Kristiansen

Markedskoordinator

Line har bred kompetanse og utdanning innen markedsføring. Hun har tidligere erfaring som prosjektkoordinator, markedsassistent, innen administrasjon og vært ansvarlig for eventorganisering. Hos Ecofric skal Line sørge for at salg og marked fungerer bak kulissene, og at strategien blir fulgt og oppdatert underveis.

Hvorfor bærekraft?

Vi ønsker å bidra til at verden blir et bedre sted for alle mennesker, uten å ødelegge for fremtidige generasjoner. Dersom vi skal nå de ambisiøse bærekraftsmålene til FN, som 195 land stiller seg bak, må alle bidra.

Derfor etablerer vi en bærekraftsplattform, som hjelper små og mellomstore bedrifter i deres bærekraftsarbeid. Kunder, myndigheter og samarbeidspartnere vil forvente at bedrifter opererer bærekraftig og er med på den grønne omstillingen.