Hopp til innholdet
Hjem » Databehandleravtale

Databehandleravtale

Databehandleravtale

Følgende leverandører og partnere brukes på våre nettsider og i bærekraftsportalen vår for alle, både kunder og ukjente besøkende.

For alle

LeverandørBruk
Google AnalyticsSå vi kan forstå hvordan nettsidene og tjenestene våre blir brukt, for å gi best mulig brukeropplevelse.
HubSpotChat, kontaktskjemaer, besøksstatistikk og annen kundeinformasjon lagres i HubSpot.

Tillegg for kunder

Følgende leverandører og partnere brukes i tillegg for våre kunder.

LeverandørBruk
HubSpotFor enkelte kunder lagrer vi kundeprofiler i HubSpot for å kunne følge opp og håndtere kunder på en god måte. 
Amazon Web Services AzureDet er her Bærekraftsportalen kjører. Her lagres brukerprofiler, aktiviteter, historikk og annen data knyttet til Bærekraftsportalen. I tillegg er backup av lagrede data lagret her.
TripletexFakturering, bedrifter og kvitteringer lages, sendes og følges opp via Tripletex.
AmplitudeVi bruker Amplitude for å analysere flyter og bruksmønstre for brukere og selskaper så vi kan levere bedre produkter samt yte bedre kundestøtte. Anonymisert data, men som kan knyttes til bedriften og bruker hos kunden gjennom manuelt oppslag i databasen vår.
Rabattkode(r) fra partnerVed bruk av rabattkoder mottatt fra en partner av Ecofric, kan Ecofric dele navnet på organisasjonen som har brukt koden med partneren. Ingen bruksdata, personinformasjon eller annen informasjon blir utlevert, ut over selskapsnavn og dato for bruk av koden.