Hopp til innholdet
Hjem » Nyheter » Ecofric møter spenennende partnere hos Mastercard Lighthouse i Helsinki

Ecofric møter spenennende partnere hos Mastercard Lighthouse i Helsinki

Sebastian klar for innsats i Helsinki

 

Som ett av bare 15 selskaper er Ecofric tatt opp i Mastercard sitt Lighthouse program. I dag, akkurat nå, presenterer Sebastian og Lars Ecofric’s portal som skal forenkle og gjøre bærekraft lønnsomt for små og. mellomstore bedrifter. Målet er å finne samarbeidspartnere, som ønsker å ta den samme kursen vi har valgt – å bidra til et utvikle et tiltaksbasert bærekraftsverktøy, som skal være både enkelt og rimelig å ta i bruk. For skal vi lykkes i bærekraftsarbeidet, må alle med! 

Les mer om Lighthouse her.

Vi har en viktig samfunnsoppgave å løse. FNs klimapanel slår alarm og varsler «Code Red» for menneskeheten i deres rapport fra august. Det er ikke tid for strategier eller planer, det er tid for handling og tiltak.

For at alle skal kunne jobbe med bærekraft trengs det verktøy. Derfor ser vi i Ecofric frem til å lansere portalen vår 6. oktober.