Hopp til innholdet
Hjem » Nyheter » Forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim besøkte Ecofric

Forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim besøkte Ecofric

Det var med stor glede at vi ønsket statsråden velkommen til Ecofric. Forskning, innovasjon og samarbeid er viktige ingredienser i en tech start-up som vår. Derfor var det ekstra spennende å kunne diskutere digitalisering og automatisering med en engasjert statsråd. Skal vi lykkes i bærekraftsarbeidet trenger vi enkle verktøy, dette er spesielt viktig for de små og mellomstore bedriftene.

Vi teller ned til lansering av bærekraftsportalen som er på markedet 6. oktober. Da vil brukere få tilgang til blant annet minikurs, tips og råd, verktøy og egenerklæring, som vil bidra til at de får god hjelp i bærekraftsarbeidet deres.

Røyken og Hurums avis har skrevet om besøket