Hopp til innholdet
Hjem » Nyheter » Folkeinvest-kampanjen er åpen!

Folkeinvest-kampanjen er åpen!

  Folkeinvest-kampanjen har åpnet – alle kan bli med, med minsteinvestering på kun 1250 kroner

  Fakta

  Om Ecofric

  Snart skal alle bedrifter, også de små og mellomstore, rapportere på bærekraft. Det er utfordrende siden det er få vet hva dette omfatter og hva man skal gjøre. Da trenger man hjelp og verktøy! Derfor lanserer Ecofric nå Norges eneste bærekraftsplattform bygget med kunstig intelligens, der små og mellomstore bedrifter får enkle, skreddersydde og lønnsomme tiltak, slik at de kan bli mer bærekraftige. I plattformen vil det også være muligheter for å utvikle aksjonsplaner og rapportere på arbeidet bedriften gjør. 

  Hvorfor investere i Ecofric? 

  Det er over 600 000 små og mellomstore bedrifter (SMB) i Norge, som alle i nær fremtid skal rapportere på bærekraft. Ecofric utvikler et unikt verktøy bygget på kunstig intelligens, som sikrer at løsningen blir så rimelig at alle bedrifter får råd til å kjøpe den. Det er et viktig konkurransefortrinn med så mange SMB’er, markedet er alle 600 000 bedrifter. Vi samarbeider med de beste miljøene innen kunstig intelligens med IBM og Norce i spissen. Løsningen Ecofric utvikler er skalert for vekst og klar for implementering i minimum 25 land. Så langt har Ecofric mottatt 2,5 millioner kroner i støtte fra Innovasjon Norge, Regionalt forskningsfond Viken og Asker kommune. 

  Om Folkeinvest

  Folkeinvest AS er et digitalt verdipapirforetak med konsesjon fra finanstilsynet. Gjennom plattformen får investorer enkelt muligheten til å investere i tidligfaseselskap for små (eller større) beløp, og dermed bidra til verdiskaping og nye arbeidsplasser. «Retten» til slike investeringsmuligheter har tidligere hovedsakelig vært forbeholdt kun de med mye tilgjengelig kapital og rett nettverk. Folkeinvest har sett en stor vekst siden slutten av 2020 og har i dag over 17.000 investorprofiler på plattformen. Så langt i år har selskapet tilrettelagt omtrent 70 MNOK fordelt på 17 emisjoner.

  Hvordan investere på Folkeinvest?

  Det er enkelt for både små og store investorer å investere i Ecofric. Minstebeløpet for å bli aksjonær er satt til kr 1.250. Kampanjen har åpnet og Investeringstilbudet kan leses i sin helhet her. Førstegangsinvestorer må gjennomføre en egnethetstest ifm. tegningen av aksjer. For mer informasjon om hvordan du investerer, les her (lenkes til vedlegg eller ligges inn et sted).