Hjem » Nyheter » Samarbeid med Næringsforeningen i Drammensregionen

Samarbeid med Næringsforeningen i Drammensregionen

Vi har inngått et samarbeid med Næringsforeningen i Drammensregionen! Gjennom dette samarbeidet vil 950 bedrifter får nå tilbud om en praktisk kursrekke i bærekraft levert av Ecofric. Over syv uker skal bedriftene igjennom en rekke kurs knyttet til sentrale temaer innen bærekraft med fokus på enkle, relevante og lønnsomme tiltak for bedriftene. For spesielt små og mellomstore bedrifter er det viktig at bærekraftsarbeidet forenkles og systematiseres, og det trengs det verktøy. Derfor vil også kursdeltakerne få tilgang til bærekraftsplattformen når den lanseres. Ecofric ser frem til å samarbeide med næringslivet i Drammensregionen og er også i dialog med flere næringsforeninger og nettverk om kursing.

Kurset vil bestå av totalt 7 deler à 45 minutter:
8. juni:                Generell innføring i bærekraft
9. juni:                FNs bærekraftsmål
16. juni:              Grønn vekst
23. juni:              Grønne innkjøp
11. august:         Bærekraftig verdikjede og sirkulær økonomi
18. august:         Grønn kommunikasjon og bærekraftsdokumentasjon
25. august:         Nye forretningsmodeller

For mer informasjon om kurset og påmelding, les mer her.