Hjem » Nyheter » Bærekraftige bedrifter er viktige for å nå målene innen 2030

Bærekraftige bedrifter er viktige for å nå målene innen 2030

Verktøy som bidrar til at små- og mellomstore bedrifter blir mer bærekraftig er viktig i arbeidet fremover, sa kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup i møte med Ecofric i dag morges. For skal vi lykkes i bærekraftsarbeidet og nå målene i Paris-avtalen må alle med.

I møtet diskuterte statsråden og Ecofric bærekraft, digitalisering og hva våre 600 000 små og mellomstore bedrifter trenger for å kunne jobbe med bærekraft fremover. Og skal vi lykkes, trengs det konkrete tiltak og verktøy. Dette berører spesielt SMB som ikke har de samme mulighetene som de store selskapene, som på mange måter er ivaretatt med tanke på ressurser og muligheter for å prioritere arbeidet.

Ecofric vil bidra med å gjøre bærekraft enkelt, tilgjengelig og lønnsomt for SMB, og derfor bygger vi nå en bærekraftsportal, der SMB får tilgang til kompetanse, egenerklæring og relevant informasjon om bærekraft. Portalen lanseres 6. oktober.